Polityka prywatności

Polityka prywatności

Portal TRUSO TV www.truso.tv dba o prawo do prywatności użytkowników portalu. Każdego użytkownika portalu TRUSO TV www.truso.tv oraz serwisów tematycznych wchodzących w jego skład, obowiązuje polityka prywatności, której treść znajduje się na tej stronie. Portal zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności, jednakże zmiany nie naruszą podstawowej zasady - TRUSO TV nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/ użytkowników Portalu i serwisów.

Rejestracja

Osoby korzystające z rejestracji w serwisie ogłoszeń lub przy zakupie prezentacji reklamowych na łamach TRUSO TV www.truso.tv, oświadczają że podane przez nich dane są zgodne z prawdą a także wyrażają zgodę (z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych) na ich przetwarzanie ich przez Portal. Każdy zarejestrowany użytkownik Portalu ma prawo wglądu oraz modyfikacji swoich danych osobowych podanych podczas rejestracji. Uzyskane dane są przetwarzane przez nas w celu poznania Państwa oczekiwań, aby udoskonalać naszą ofertę oraz usługi. Poza formularzem rejestracji firm oraz formularzem w serwisie ogłoszeniowym, dane osobowe mogą być zbierane podczas konkursów oraz innych działań na łamach portalu TRUSO TV. Rejestracja w serwisie ogłoszeń jest obowiązkowa.

Pliki Cookie i identyfikatory urządzeń

Używając serwisów należących do www.truso.tv oraz aplikacji Wiadomości Lokalne wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie plików cookie oraz identyfikatorów urządzeń do realizacji usług, personalizowania reklam i analizowania reklam na stronie. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na używanie przez nas cookie, powinni je Państwo zablokować w ustawieniach swojej przeglądarki.

Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane na serwisach należących do TRUSO TV przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum, itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających nasz portal. TRUSO TV nie ma możliwości zabezpieczenia swoich użytkowników przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Państwu informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Wyłączenie odpowiedzialności

Informacje zawarte w artykułach na łamach TRUSO TV są zgodne z opinią jego autorów. Opinie wyrażone przez społeczność na forum, w komentarzach, w artykułach czytelników lub w inny sposób nie zawsze są zgodne z opinią Portalu. 

TRUSO TV oraz nasza redakcja nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy. Kupujący powinien być ostrożny odpowiadając na reklamę, bądź wysyłając pieniądze. Przykładamy dużą wagę do uwierzytelnienia reklamodawcy, lecz nie możemy odpowiadać za postępowanie reklamodawców. Dane adresowe oraz szczegóły oferty każdego reklamodawcy można uznać za pewne tylko w momencie publikacji.

Copyright

Właścicielem witryny www.truso.tv jest podmiot gospodarczy Telewizja Elbląska Juliusz Stanisław Marek. Jeżeli nie stwierdzono inaczej, wszystkie materiały zawarte w witrynach (teksty, obrazy, grafiki, jak i inne elementy twórcze) są chronione prawami autorskimi lub prawami ochronnymi wynikającymi z rejestracji znaków towarowych. Należą do podmiotu Telewizja Elbląska Juliusz Stanisław Marek lub są przez ten podmiot licencjonowane.

  • TAGI: